Het eigendom bestaat uit een recent gerenoveerde villa (2011) met vijf slaapkamers en drie badkamers, perfect voor comfortabel wonen en werken. De ruime inkomhal leidt naar een bureau en een gezellige woonkamer met open keuken, voorzien van een AGA-fornuis. De villa beschikt verder over een gastentoilet, doucheruimte, technische ruimte, linnenkamer en twee slaapkamers op de begane grond. Boven bevinden zich de master bedroom met ensuite badkamer en dressing, en twee grote slaapstudio’s met eigen badkamers en dressing. De indeling biedt mogelijkheden voor zorgwonen of personeelshuisvesting zonder privacyverlies.

Buiten is er een ruim terras met uitzicht op de boomgaard, ideaal voor zomeravonden. Een apart bijgebouw met bar zorgt voor gezellige indoor bijeenkomsten tijdens koudere maanden. Er is ook voldoende parkeergelegenheid naast de woning.

De paardenfaciliteiten zijn indrukwekkend, met drie ruime stalgebouwen. Het eerste gebouw bevat zes grote merrieboxen met camerasysteem, vijf individuele boxen, een wasplaats en een zadelkamer. Het tweede gebouw biedt loopstallen voor groepshuisvesting en opslagruimtes. Het derde, recent gebouwde stalgebouw herbergt overdekte paddocks en kan eventueel worden omgebouwd tot een binnenpiste. Daarnaast zijn er paddocks, weides, een ovale vrijspringpiste en een dreef die toegang geeft tot de aanpalende weides.

Met een omgevingsvergunning voor 92 paarden en de nabijheid van grote sportcomplexen, biedt dit unieke pand alles wat een professionele ruiter of paardenfokker zich kan wensen. Een uitzonderlijke eigendom op een toplocatie in de Kempen!