Het concept richt zich vooral op  meer zichtbaarheid geven aan junior-, children- en amateurpaarden uit gerenommeerde stallen. Zodat de juiste ruiter toegang krijgt tot het juiste paard. Vooral ambitieuze amateurruiters durven vaak niet in contact te treden met topstallen – hier gaat het er juist om een brug te slaan.

Janne Kuhnt en Tim Salinger hebben Sale & Search Horses opgericht vanuit hun eigen ervaring en begrijpen maar al te goed dat wat een professional zoekt in een paard vaak niet de klemtoon is waar een amateur of jonge ruiter naar op zoek is. Uit de behoefte om elke ruiter van het juiste paard te voorzien, werd Sale & Search Horses opgericht. Het doel? Transparantie en vertrouwen vooropstellen, zodat het koopproces van een paard voor zowel kopers als verkopers een positieve ervaring is.

Daarnaast legt Sale & Search Horses grote nadruk op connecties met gerenommeerde stallen uit Europa. Met het nieuwe concept is het doel ook de markt in het kwalitatieve amateursegment internationaler te maken en daarbij vooral ook binnen paardenlanden zoals Duitsland, Nederland en België samen te werken.

"Horse Trading in #themodernway"

Met het motto “Horse Trading in #themodernway” benadrukt Sale & Search Horses het belang van een professionele presentatie van paarden. Bij Sale & Search Horses wordt er steevast ingezet op een professionele presentatie van elk paard. De oprichters hechten veel waarde aan een presentatie die de kwaliteit van de paarden weerspiegelt. Hoogwaardige foto's en video's, gemaakt door professionele fotografen zijn de standaard. Deze gedetailleerde presentaties tonen niet alleen de fysieke kwaliteiten, maar ook de unieke persoonlijkheden van de paarden en bevordert een makkelijke verkoop.

Join #themodernway of horse trading!

Ben je op zoek naar een nieuw springpaard of wil je je paarden verkopen? Bezoek dan www.saleandsearchhorses.com om de huidige collectie te bekijken. Via de sociale media blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en mis je geen enkele update.

 

Neem voor meer informatie contact op met:

Tim: +49 171 7442766

Janne: +31 6 17025103

Email: info@saleandsearchhorses.com

 

Volg Sale & Seach Horses op sociale media:

Instagram: @saleandsearchhorses         

Facebook: Sale & Search Horses 

Of bezoek de website: www.saleandsearchhorses.com