In manège het Woutershof in Kuringen vond afgelopen weekend de derde editie van Jumping Equiland plaats. Het hoogtepunt van de laatste dag was ongetwijfeld de finale van het Limburgs Indoor Kampioenschap. Het deelnemersveld was niet bepaald het minste. De spannende barrage, die tevens online te volgen was, werd gewonnen door Nick Motmans en zijn viervoeter Rocky. Motmans reed foutloos naar een tijd van 33,75 seconden. Henk Clabots en Securitas Calida volgden op de tweede plaats na een foutloze omloop in 34,60 seconden.

De derde trede was voor Guy Bruyninckx op de rug van Wyazinthe MH. Maar liefst dertien ruiters haalden de barrage in deze 1m25 proef, acht onder hen finishten er zonder het hout te raken. Net buiten het podium strandde Nick Motmans opnieuw, deze maal met Quinoa. [box type="info"]foto: Richard Heathcote/Getty Images Europe[/box]