In Sevilla blijven de Belgische deelnemers sterk scoren. Thibeau Spits, Cassandre Malherbe, Maxime Harmegnies en  Marthe van Gorp zorgen voor de Belgische successen onder de zon. 
QUICK RESULTS 1.40m Big Tour 1. Michel Hecart - Dulhan de la Roque 2. Marthe van Gorp - Diamond Star 3. Thibeau Spits - Juragold Bormes
In de 1.40m Small Tour sprong Cassandre Malherbe naar de overwinning met Fee van het Cauterhof (Bamako de Muze). Samen met de achtjarige merrie  sprong Malherbe vorige maand naar een tweede plaats in de 1.40m rubriek. Ditmaal wist ze als enige onder de 66 seconden te finishen en bleef zo Lucy Townley met Emmylou (Billy Mexico) voor. De Britse sprong gisteren en eergisteren ook al naar de tweede stek. Maxime Harmegnies sprong met zijn C Star 2 (Chacco Blue) naar de derde plaats. Het duo heeft sinds hun eerste deelname in Sevilla nog geen enkele keer het podium gemist op een 1.40m niveau. Marthe Van Gorp en Thibeau Spits imponeren in de 1.40m GP In de 1.40m Big Tour domineerden de Belgische deelnemers het podium. Frankrijk's Michel Hecart hield de Belgen nipt van de overwinning.  Samen met de 11-jarige Quidam de Revel-zoon, Dulhan de la Roque sprong Hecart naar de overwinning. Gisteren strandde het duo nog op de derde plaats. Marthe Van Gorp sprong meteen  naar de tweede plaats op de rug van Diamond Star (Canturano).  Met minder dan een seconde verschil volgde Van Gorp het Franse duo op en bleef zo landgenoot Thibeau Spits voor. Spits zet zo zijn sterke prestaties verder met Juragold Bormes. Samen met de 10-jarige Contact vd Heffinck-ruin sprong Spits vorige week ook al tweemaal op het podium waarbij een derde plaats in de 1.45m Longines Ranking rubriek. Maxime HArmegnies maakte het Belgisch feest compleet met een vierde plaats. Samen met Conchento PS sprong hij net buiten het podium. Op de rug van Chatondo haalde Harmegnies ook de zesde plaats.