Marthe Van Gorp heeft haar drie weken springactie in Carmona in stijl afgesloten. Van Gorp sprong deze ochtend naar de overwinning in zowel de 1.30m als 1.40m BIG Tour.
QUICK RESULTS 1.40 1. Marthe Van Gorp -  Loreen van de Landhoek 2. Fidel Davila Garcia - Bapira 3. Giles Terrasier - Une de Vesquerie
In de 1.30m Big Tour sprong Van Gorp naar de overwinning met de 10-jarige Monte Bellini-dochter, Mellifluous. Voor het paar meteen de zesde overwinning in Carmona. Het volledig podium strandde op minder dan een seconde van elkaar. In deze 1.30m proef bleef Van Gorp landgenoot Thibeau Spits voor. Spits volgde op de tweede plaats met de 10-jarige Juragold Bormes (Contact vd Heffinck). Het podium werd afgewerkt door Fidel Davila Garcia met onder het zadel Wind Darco (Wind Dancer). Ook na de 1.40m finish weerklonk de Brabanconne. Van Gorp snelde naar de overwinning met de 8-jarige Loreen van de Landhoek (Breemeersen Adorado).  Simon Prouvé volgde in deze rubriek op de vijfde plaats met zijn eigen fokproduct, Lord Prova  (For Passion D'Ive Z).