In het Sentower Park in Opglabbeek is de CSI* 1.25m voor vandaag reeds verreden. De prijs Ifor Williams was er eentje in twee fasen.

Winst was er helaas niet voor een Belg, wel voor Moh'd Shafi H. Al Rhumaiti (UAE) die negenjarige KWPN merrie Doxanne B (v. Zacharov) meebracht en haar rondreed in een snelle 26.70 seconden in de tweede fase. Op de tweede plaats zien we wel een landgenoot passeren. Luiz Felipe Neto De Azevedo bereed Galouba van 't Zorgvliet (v. Balou du Rouet) en werkte af in 28.18 seconden. Egyptenaar Amr Gamal Mohamed kwam van ver afgezakt maar werd er zeker en vast voor beloond, hij eindigde op de derde plaats met zesjarige merrie Gerlain na 30.84 seconden.

Op de vierde plaats opnieuw een Belg, Lio Lamers deed een verdienstelijke poging en werd daarmee vierde. Hij had Charming Edition (v. Namelus R) opgezadeld. Als vijfde zien we de Canadese Jaclyn Duff's mooie rit verzilverd worden met een top vijf plaats samen met Fabel (v. Up To Date). Voor alle resultaten klik hier Ook het tweede deel van deze proef, de prijs Emmers Horse Shop, werd afgerond. Hierbij was er winst voor de Belg Danny Van Den Bosch met Jade Van Dorperheide (v. Zilverstar T) in 27.88 seconden. Een tweede plek was er voor Prince Mansur Al Saud op de rug van Capelotti By Martsyl (v. Calvaro) na 28.69 seconden. Op de derde plaats zien we opnieuw een ruiter van eigen bodem, Mike Van Belle reed zijn Jaegermeister K (v. Boris vh Kluizenbos) rond in 29.29 seconden. Voor alle resultaten klik hier