De eerste proef op de tweede dag van CSI 2 ster in Sentower Park was een 1m35 rubriek. De overwinning ging naar de Nederlandse Amber Fyen in een zeer snelle tijd (28:06) met Zambezi, een 10 jarige Non-Stop. De tweede plaats was net zoals gisteren voor Lotta-Riikka Rintamäli, maar deze keer met Fim Fräulein Smilla 4 (30:07). De Duitser Tobias Meyer nam de derde plaats in met Calico (v. Cassini I). De Belgen in deze proef vinden we terug op de vierde plaats Nikita Taveirne, Stefan Corten op de vijfde plaats en zevende was Jan Vlemmix
Daarna kwamen de jonge paarden terug aan de start. Op de eerste plaats zien we dezelfde winnaar als gisteren Tobias Meyer met de zevenjarige She's the one 6 (v. Stakkato Gold). De andere twee ereplaatsen zijn voor zesjarige paarden, de tweede plaats voor de Britse Gemma Johnsey Plumbey met TJ Quincy (v. Quintender) en de derde plaats voor de Nederlander Loewie Joppen met Dolinn (v. Candento). Belgen vinden we terug op de vierde plaats met Laurens Houben.
De eerste proef deze namiddag was een 1m30 proef verreden rechtstreeks op tijd, Deze werd gewonnen door Walter Lelie met Coeur de Toulon, het paard van Patrick Vercauteren deed dit in een zeer snelle tijd (63:37). Op de tweede plaats kregen we nog een landgenoot, John Pauquet, hij deed er met Quipou de hus ruim 3 seconden langer over (66:50) dan Walter Lelie.
De Nederlander Rob Van Bussel en Cor de la Crown Z vinden we terug op de derde plaats (68:13). Dorien Stevens met Explosiv van het Langwater werd vijfde.
De laatste proef van vandaag was een 1m40 proef verreden rechtstreeks op tijd, met drie vrouwen in de top drie. De Portugese Luciana Diniz heeft deze proef gewonnen met Upper Star, het voormalige toppaard van Jerome Guery.
Op de tweede plaats vinden we de Zweedse Isabel Bengtsson met Fernando en Julia Hargreaves met Copabell Vegas is derde geworden.
De Belgische Nikita Taveirne is vierde geworden met Ballerina van Sappenleen.
Klik hier voor de uitslag.