Afgelopen zondag was het de ponyclub van Zonnebeke die ook het nationaal ponytornooi zal inrichten die voor de organisatie van de voorlaatste ponyindoor van deze winter zorgde. In de verzorgde accommodatie te Reningelst kregen we volgende prijswinnaar in het stijlspringen.

In B-Licht was het Lentel Vandekerhove met Gaudi een combinatie die zeer constant presteert deze winter zij behaalde ook deze keer de overwinning. In C-licht was het Julie met Mambo die voor de overwinning tekende, Julie was ook goed voor een tweede plaats in D-Licht met Igor. In C-midden reed Edwad Noppe zonder tegenstand naar de overwinning. In D-Licht was het Silke leten die sinds kort een combinatie vormt met Ringo die de meeste punten kreeg. In D-midden was Francies Vackier met Mageno de meest stijlvolle combinatie.

In de namiddag kregen we een Barema A

In B-licht was Julie Van Hollebeke met minihoops meer dan 7 seconden sneller dan de combinatie Gardyn Giara met Kassanova. In C-licht was Julie goed voor een eerste plaats met Mambo en een tweede plaats met Sammy. In C-midden en D-Licht was het Edward Noppe die de snelste was, In de Hoogste reeks van de dag D-Midden was Lore Schoonbaert de snelste die dubbel foutloos was.