De eerste wedstrijd van de SBB-competitie jonge pony’s ging door op tweede Pasen in Moerzeke. Twee ruiters konden zich plaatsen voor de barrage van de hoogste springreeks, de 6-jarige D-pony’s: Lien De Dycker was met Ronika Van Het Avenhof sneller dan Chloë De Roo met Quinot Van De Bucxtale.
Bij de 6-jarige B-pony’s won Yelena Maertens met Quibus Van De Eekhoek voor Janne Caals met Ziggy Van Duyversputten. Yelena Maertens was ook de beste bij de 6-jarige A-pony’s met Pedje en bij de 5-jarige B-pony’s met Rebel Van De Eekhoek . Bij de 5-jarige D-pony’s voltooiden 4 ruiters de wedstrijd met 2 foutloze omlopen en een foutloze barrage: Britt Polfliet met Road Runner Van De Bucxtale, Silke Leten met Royal Dancer, Killian Franco met Revisible Van De Bucxtale en Lise Desomviele met Rio.
In de dressuurwedstrijden kregen we overwinningen voor Lotte De Pauw met Pedje (A6j), Kato De Vos met Sumba Van ‘t Neerhof (B4j), Yelena Maertens met Banjo R en Rebel Van De Eekhoek (B5j), Sarah Verlinden met Quickstep V/D Waterhoeve (B6j), De Bacquer Matthias met Kado (C4j), Meyvis Tricia met Nobelina T (C5j), Herweyers Emilie met Goldmarie (D4j), Tove Vercauteren met Luca C (D5j) en Claeys Evy met Westcoast Colleo en Meyvis Tricia met Ronika Van het Avenhof (D6j).