CSI1* - 1.20

Steven Veldhuis en Jisborn (v. Eldorado van de Zeshoek) zijn de snelste foutloze combinatie met een tijd van 36.34. Manon Hees volgt in de ranking met Clint Easter (v. Clinton), zij finishen in exact 37 seconden. Leslie Desilly verstoort met So Lovely Z (v. Super Trooper de Ness) het Nederlandse feestje door met haar 41.08 sneller te zijn dan Daphne van de Schaar. Van der Schaar en Ereusa (v. Toulon) finishen in 43.72. 

Leslie Desilly en Irina d'En Haut (v. Elvis ter Putte) sluiten de top vijf af. 

Resultaten

CSIYH1* 7YO - 1.35

Antonio Alfonso neemt met Elite de Riverland (v. Kannan) de leiding en geeft die niet meer af. Schaefer Raposa en Oechie-K (v. I'm Special de Muze) volgen na een foutloze barrageronde in 42.36 en blijven zo voor Adrienne Dixon, die Giulia in 44.09 rond stuut.

Kim Hoogenraat en Jubel ES (v. Harley) volgen op de vierde plaats en blijven zo voor Marinus Den Doelder, die hier Bliksem Mc Queen 111 Z (v. Bamaco de Muze) onder het zadel had. 

Resultaten


CSI2* - 1.35

In deze twee fasen-proef is de overwinning voor Valentin Marcotte met Armina's Girl (v. Armitage). Mauricio Ruiz en Bridge Town (v. Calvaro Z) volgen in de ranking en blijven zo voor Aleksandra Wypchlo (v. Hamilton). Dina Bach Sigmundsen springt net naast het podium met Favorit Girl (v. Favorit Ask). Marinus Den Doeler vervolledigt de top vijf met Levi HC Z (v. Level Z). 

Resultaten