In Meerdonk, Hulsterlo wordt er dit weekend een Silver League wedstrijd verreden. Op vrijdag stonden er 1m15, 1m25 en 1m35 rubrieken op het programma. De 1m35 rubriek werd gewonnen door Koen Vereecke en Jade van ten Breebroek (Clipper vd Begijnakker). Hij reed een snelle en foutloze ronde in 69,04 seconden en bleef zo iedereen voor. Jan De Pauw en Jakarta Royale D.s (Arko III). achtervolgden dit duo na een parcour in 70,74 seconden. De top drie werd afgesloten door Nikita Taveirne met Jassimo vd Mangelaar (Massimo) na een ronde in 74,08 seconden. Ook plaats vier was voor Nikita Taveirne met Up to Sky des Puys (Calvaro Z). Koen Vereecke zagen we ook terug, ditmaal op nummer vijf met Kashmira Z (Kashmir van Schuttershof). In de 1m25 rubriek was het Hrda Eliska met Landjano (Landzauber) die aan de langste eindjes trok en finishten in een tijd van 30,81 seconden in de barrage. Dit duo werd achtervolgd door Koen Carpentier en Lotus van d'Abelendreef (Eldorado van de zeshoek) die finishten in 31,13 seconden. Koen De Waele kon plaats drie voor zijn rekening nemen met Levis vd Bisschop (Baloubet du Rouet) na een ronde in 31,66 seconden. De 1m15 rubriek in 2 fasen werd dan weer gewonnen door Jorik Vervoort met Hill-Top van het Gavershof (Dulf van de Bisschop). Hij finishten in 31,44 seconden en dit was goed voor de eerste stek. Dylan Stals moest genoegen nemen met de tweede plaats met Jade van Het Beetjen (Toulon) na een barrage in 33,19 seconden. Moeskops Bunoit sloot de top drie af met Laskia van 't Sparrenhuis (Nabab de Reve) na een barrage in 33,36 seconden. Klik hier voor de resultaten