Het BWP weet met Gazelle ter Elzen (v. Kashmir van Schuttershof) de titel te verdienen voor het best verdienende springpaard over 2017. Onder het zadel van de nummer één van de wereld, de Amerikaanse ruiter Kent Farrington, verdiende de merrie een mooi bedrag van maar liefst 1.026.435 miljoen euro. Daarmee staat het fokproduct van Werner Heuninckx-Van Hoornyck dan ook bovenaan in de rankings.
Ook de grijze Holsteiner hengst L.B. Convall (v. Colman) die met zijn ruiter Philipp Weisthaupt, die in september nog goed waren voor de overwinning in een vijfsterren rubriek in Spruce Meadows, scoort hier goed. De hengst haalde een bedrag binnen van 807.648 euro. Op een derde plaats vinden we Fit for Fun 13 (v. For Pleasure) die wordt uitgebracht door Luciana Diniz) voor het Hannoveraner stamboek met een bedrag van 710.244 euro.
Het toppaard HH Azur (v. Thunder van de Zuuthoeve) dat is opgenomen in het sBs stamboek eindigt met ruiter Ward McLain op de vierde plaats met een bedrag van 687.915 euro.  Ook Gregory Wathelet's Coree (v. Cornet Obolensky) weet goed te scoren. Met een bedrag van 594.140 euro aan prijzengeld staan zij op een vijfde plaats.
Don VHP Z van Harrie Smolders doet het ook zeker niet onverdienstelijk, de Diamant de Semilly nakomeling eindigt op een zevende plaats met een bedrag van 555.176 euro. VDL Groep Verdi TN haalde voor het KWPN nog een mooi bedrag binnen van 253.035 euro. Met Maikel van der Vleuten in het zadel eindigt Verdi daarmee op een negende plaats in de rankings.