De allerlaatste proef vandaag van de CSI1* in Bonheiden werd zonet afgerond en gewonnen door onze landgenoot Kasper de Boeck die Gerenia (Cantos) had gezadeld. Zo vader, zo zoon. Papa Patrick verovert met Flandria Rent de tenten op alle concours terwijl zoon Kasper hem opvolgt met sportieve prestaties. Hij finishte in 26,89 seconden en kon zo de beker mee naar huis nemen. Dit duo werd achtervolgd door Carla Arcq met Quint Z (Quintessence Z) die in 27,71 seconden door de finish reden. De top drie werd afgerond met opnieuw een Belgische combinatie met Ann Osselaere met Joy Van t Boschveld (Va Vite) die finishten in 27,82 seconden. Net naast het podium op vier zagen we Laura Deneve (Kentish Town B) en Julia Hardy (Mista Blue) kon de vijfde plaats voor haar rekening nemen. Klik hier voor de resultaten