Bij de Tops International Arena te Valkenswaard hebben ze vandaag de laatste wedstrijddag van twee weken topsport ingezet. Zojuist werd er op 2 sterniveau een 1m40-rubriek rechtstreeks op tijd afgewerkt. Daarin kregen we een Zweedse winnares. Het was Malin Parmler die met de 8-jarige Dagma (v. Tangelo vd Zuuthoeve) de snelste tijd van 56:61 seconden wist neer te zetten. Maja Burnell sprong met Carnaval Komombo (v. Carnaval Pleasure) naar de 2de plaats in 57:51 seconden. 

Fabio Crotta zagen we terug op de 3de plaats. Daarvoor kon hij rekenen op de Baloubet du Rouet dochter Tess de Jalesnes. Ben Maher reed Boomerang (v. Orlando) naar de 4de plaats.

Onze landgenoot Jos Verlooy zagen we terug op de 5de plaats. Hij reed For Jef v. Wezelse (v. Casall) naar de finish in 58:97 seconden, wat hem deze mooie klassering opleverde.

Jan Van Alken en Igor van de Grauwe Berg (v. Bentley vd Heffinck) reden ook een mooie foutloze ronde . Zo eindigden ze op de 9de plaats. Nick Vrins en Hospita van de Rostal (v. Cicero Z) klasseerden zich nog op de 13de plaats. Ook zij kwamen niet in de buurt van het hout.

Klik hier voor de uitslag.

Jos Verlooy Prizegiving 140 total Winner 140 class Zweden Winner Zweden 140