Zojuist was in het Duitse Bremen de spanning te snijden. In de 1m55 Grote Prijs bleven alle opties open tot het einde. Uiteindelijk was het Nederland dat met de overwinning ging lopen. Van de ruim 50 deelnemers lieten er slechts zes de balken in de lepels. Nederlander Jeroen Dubbeldam met BMC Utascha Sfn (v. Lux) finishte als snelste en schreef zo de overwinning op zijn naam. Voor eigen publiek volgde Mario Stevens met de 10-jarige Corlanda OLD (v.Cordalme Z). De derde trede was er voor de Brit Dan Neilson en Varo M (v. Pierrot).

De Belgische deelnemers werden geconfronteerd met enkele hindernissen. Dominique Hendrickx (Cor van de Wateringhoeve) noteerde 13 strafpunten. Patrik Spits zadelde de vertrouwde Whitney vd Dwerse Hagen op en tikte twee balken uit de lepels. Annelies Vorsselmans (Eurocommerc Cleveland) en Dirk Demeersman (Cicero Z Van Paemel) beperkten de schade tot 4 punten.

Ook bij onze noorderburen werd er heel wat foutenlast genoteerd. Uitgezonderd winnaar Jeroen Dubbeldam noteerde Albert Zoer met Woklahoma (v. Sheraton) een totaal van vier punten. Voor de uitslag : klik hier