Foal Auction 111, The Filly Edition!


Nr 3 - Applejack 111 Z (Aganix du Seigneur Z x El Barone 111 Z)

 Zaterdag 24 augustus veilen we in totaal 26 merrieveulens en 4 exclusieve embryo’s. We presenteren u graag enkele hoogtepunten van onze veiling:


Nr 11 - Escada Z (Emerald x Casco)

Het komt niet vaak voor dat je een merrieveulen kunt kopen van een 1.60 winnende moeder! Moeder Tinkabell 12 presteerde op het hoogste niveau over de hele wereld met de Zweedse amazone Angelie von Essen. Met deze jeugdige Escada Z koop je jezelf een gegarandeerd ticket voor een succesvolle fokkerij- en sportcarrière gecombineerd!


Nr 8 - Estrella de Lucia Z (Extreme 111 Z x Codex)

Als je van sportfokkerij houdt, is dit degene om in de gaten te houden! Deze Estrella de Lucia Z heeft niet alleen een zus die op 1.60 niveau presteert, haar moeder heeft ook twee volle broers die op het hoogste niveau hebben gepresteerd. Gecombineerd met de aankomende hengstensensatie Extreme 111 Z, is dit zeer krachtig en sterk bewegende merrieveulen geboren om op het hoogste niveau van de topsport te presteren!


Nr 22 - Batida Kattenheye Donkhoeve (Emerald x Bamako de Muze) 

Met deze Batida Kattenheye Donkhoeve presenteren wij u een uniek Emerald merrieveulen uit de volle zus van de enige echte Don Juan van de Donkhoeve, de Olympische partner van Jessica Springsteen die samen maar liefst 25 keer op 1.60 niveau geklasseerd waren. Moeder Ethica van de Donkhoeve is niet alleen de volle zus van Don Juan, ze is ook al moeder van de 1.45 hengst Premier van de Donkhoeve van Daniel Deusser. Met dit sterke merrieveulen koopt u het totaalpakket!

 Bekijk onze volledige merrieveulencollectie op Foal Auction 111

 
Onze veiling vindt plaats tijdens het AS111 Summer Festival CSI 3/1/YH*-show in de prachtige omgeving van Azelhof in Lier, België. Als u niet aanwezig kunt zijn, kunt u de livestream volgen op de hierboven vernoemde site en kunt u online of telefonisch bieden: https://foalauction111.com/bieden