Enkele dagen na de bekendmaking van de nationale jumpingkalender, kan ook HROV zijn provincial kalender voor 2017 voorstellen. Voor jumping en dressuur samen worden meer dan 100 wedstrijddagen op de agenda geplaatst.

JUMPING ... met nieuwe en spraakmakende organisatie !

De HROV jumpingkalender ziet er veelbelovend uit. Enkele nieuwe organisatoren maken hun opwachting.

  • Het mooie hippische complex Hidalgo uit Maldegem verwelkomt twee wedstrijden (www.hidalgo.be).

  • Thomas De Wit en zijn familie verwelkomen dit jaar voor de eerste maal de HROV ruiters in hun accommodatie DW Stables in Dendermonde.

  • Tijdens het Belgisch Kampioenschap Mennen op de Strohoeve bij Willy Naessens zullen ook de HROV jumpingruiters aan bod komen met een tweedaagse wedstrijd (www.bkmennen.be)

  • QC Stables is eveneens van de partij in Sint-Niklaas (www.qcstables.com)

  • Eveneens terug van weggeweest is Rijbaan Piet die op het einde van het seizoen een outdoorwedstrijd geven. Tegen dan zou ook de nieuwe piste klaar moeten zijn. (www.rijbaanpiet.be)

Naast deze nieuwe organisatoren blijven ook de blikvangers zoals Het Wase Paard, GRV en Ster Hippique van de partij. Stal Hulsterlo in Meerdonk, De Ranch in Aalter en Hof Ter Couter in Vosselare nemen een aanzienlijk deel van de kalender voor hun rekening. Daarnaast zijn er nog wedstrijden in Singelhoeve, Stal Baukeland, De Paddock en La Rosteehoeve.

Nog een nieuwigheid in 2017 wordt de Euroregio wedstrijd in Stal Hulsterlo.

Om het seizoen te starten is HROV met een nog uitgebreider programma te gast in Flanders Expo tijdens de beurs Flanders Horse Expo.

Kortom er staat heel wat te gebeuren en begin 2017 zullen we nog meer details vrijgeven over de vernieuwing die zich ook manifesteert in de criteria, bekers en kampioenschappen.

DRESSUUR ... nog meer aanbod

Ook de dressuurcel heeft zijn huiswerk voor 2017 goed gedaan. Ook hier komt Hidalgo uit Maldegem als nieuwkomer op de agenda. Nog een nieuwkomer is Stal Bouchouthoeve die organisator wordt van de Beker Oost-Vlaanderen op Syntra in Sint-Niklaas. Daarnaast is Stal De Wilgendreef terug van heel even weggeweest. Uiteraard is ook Flanders Dressage Event opnieuw van de partij.

Verder wordt de dressuurkalender aangevuld met wedstrijden in Singelhoeve, QC StablesStal Hulsterlo, Hof Ter Couter en La Rosteehoeve. Het kampioenschap wordt opnieuw zoals de traditie het wil georganiseerd bij Cool Horses in Appels.

HROV is er klaar voor...

Ondertussen wordt de laatste hand gelegd aan onze vernieuwde website om ook de communicatie nog vlotter te laten verlopen.

Kortom HROV is klaar voor een spetterend seizoen 2017. Zorg er dus voor dat je begin 2017 snel je licentie in orde brengt zodat je ook tijdig kan inschrijven voor de eerste wedstrijd op Flanders Horse Expo, want de plaatsen zijn daar beperkt.

Klik hier voor de volledige wedstrijd kalender.