In het Woutershof werd een druk Euregio weekend zondag afgesloten met één van de hoogtepunten van de meerdaagse: De Grand Prix. Alle ruiters die de afgelopen dagen in de 1m20 rubriek van start waren gekomen, mochten in deze Grand Prix aantreden. Van die deelnemers konden er tien de nul op het scorebord houden. Een barrage met tien combinaties moest dus beslissen wie met de overwinning naar huis ging. In die barrage ging het hard tegen hard een het publiek kon van spektakel op het hoogste niveau genieten. De winnaar werd uiteindelijk Senne Leys. Met Dermie (v. Tolan R) onder het zadel, sprong hij een foutloze omloop in 37,35 seconden. Hiermee bleef hij nipt Elke Appeltans voor die met Falve (v. Guccio) op de tweede plaats eindigde. Ook de jonge Limburgse amazone hield de nul op de teller en finishte in 37,74 seconden. Sven Van Lent nam met Cento Lano (v. Cento) de derde plaats voor zien rekening. Hij sprong een foutloze barrage in 38,59 seconden. Leen Geysen en Lukito vh IJzeren Lindehof (v. Heros vh Ijzeren Lindehof) eindigden op de vierde plaats. Jonas Gondelaers en Jacaranda (v. Quick LauroZ) volgden op de vijfde plaats. De 1.10m finale kwam op naam van Leen Geysen met Let's Go van het Yzeren Lindenhof. Charlotte Frederick (Electron du Houssoit) en Shelsy Berckvens (Melanie) volgden op een tweede en derde plaats.