Naast de 1m45 Grand Prix stonden er gisteren in Duisburg nog twee andere rubrieken op het programma: de 1m25 en de 1m35. In de 1m25 rubriek was het Brecht Goossens die met de hoogste eer ging lopen. Hij reed zijn Foulon Z in 39,61 seconden foutloos door het parcours en was hiermee net iets sneller dan Charlotte Philippe. Ook Philippe kwam met Jerenmias Van Het Hulstenhof niet in de buurt van het hout en finishte in 39,78 seconden, wat haar de tweede plaats opleverde. Sander Geenen en Andretti Z noteerden ook twee foutloze fases achter hun naam. Zij kwamen na 40,02 seconden door de finish wat hen de derde podiumplaats opleverde. Niels Fockaert eindigde met Hamlet van den Aard op de vierde plaats. Yves Awouters en Stockwell Adelheid Z namen de vijfde plaats voor hun rekening. In de 1m35 rubriek was het Dries Dekkers die met de overwinning ging lopen. Gisteren berichtten we al dat hij de Grand Prix eveneens op zijn naam schreef. In de 1m35 rubriek kon Dekkers rekenen op Tornado IV om in 83,93 seconden foutloos door het parcours te springen. Met deze tijd gaf Dekkers alle concurrentie het nakijken. De tweede tijd kwam van Niels Fockaert en Ismira Van Den Aard. Zij sprongen een foutloze omloop in 87,75 seconden. Henk Clabots en Damba Wp vervolledigde de top drie. De vierde plaats ging naar Bert Prouvé. Hij reed Kamira Prova in 89 seconden rond naar de finish. Michael Vreys en Heidelberg van het Lindenhof vervolledigden de top vijf. Klik hier voor alle resultaten