Zondag - 1.35

Philippe Vanderhasselt en Fenne (v. Namelus R) bleven in de tweefasen-proef over 1.35 niet alleen foutloos, maar waren met hun 31.41 nipt sneller dan de 31.98 die Pascale Lombard op het bord zette. Lombard had hiervoor Spartacus (v. Calvaro) opgezadeld. Rik Hemeryck en Jarvi de Sclef (v. Cicero Z) bleven ook foutloos, en werden met een tijd van 33.03 dus derde. 

Zondag - 1.25

Thierry Goffinet hield met Getricia II (v. Hos'dO) niet alleen de nul op het bord, hij zette ook de strakste tijd van 64.21 neer en bleef zo voor Estee Bomere met History van 't Ameldonk Z (v. Horion de Libersart) die eindigden in 64.70 en Danny Van Es met Cantchelaro (v. Chagall van de Burggrave) die eindigden in 65.84. 

Zaterdag - 1.40

Christophe Vanderhasselt hield in deze proef de Belgische eer hoog. Met Angelika Hero Z (v. Aganix du Seigneur Z) bleef hij foutloos in de twee fasen-proef in 31.85. Hij wordt opgevolgd door de Britse Emma Stoker, die met Elselina (v. Carthino Z) foutloos bleef in 34.10. De Nederlandse Ellis Pex en Edalinda (v. Lexicon) vervolledigen het podium 

Zaterdag - 1.30

Gauthier Mercenier was met Upper Class Hero (v. Querlybert Hero) de concurrentie te snel af in 62.77. Hij wordt gevolgd door Philippe Vanderhasselt met Fenne (v. Namelus R) in 63.62. Pieter van den Berg en Happyness van de Kapel (v. Bentley van de Kapel) sluiten de top drie af. 

Zaterdag - 1.20 

Ik deze rubriek was het Niki Geenens die met Gazelle van de Vaelenbrug (v. Toulon) op het hoogste schavotje stonden. Met 29.48 bleven ze ruim voor Emy de Braekeleer, die met Upsala de la Gadaille (v. Arpad des Six Censes) finishten in 33.43. Robin Schepers en Begga van de Blom (v. Kashmir van 't Schuttershof) volgen hun nipt op met 33.54. 

Vrijdag - 1.40

Danny van Es en Hamilton (v. Contact van de Heffinck) wonnen op vrijdag de zwaarste reeks. Met 63.86 bleven ze ruim voor Aurelia Guisson, die Berlini From Second Life Z (v. Berlin) over de eindmeet stuurden in 67.19. Thibeau Spits en Ibestra VB (v. Quality Time TN) sloten het podium af. 

Vrijdag - 1.30

Danny van Es was in goede doen vrijdag, net zoals Hamilton, want ook deze reeks wonnen ze. Wesley Carmans en Olivia (v. Vigo d'Arsouilles) probeerden hem het vuur aan de schenen te leggen, net als de Amerikaan Randy Sherman en Chanel. Carmans werd uiteindelijk tweede en Sherman derde. 

Vrijdag - 1.20

De enige die Danny Van Es op vrijdag dus van de overwinning kon houden was Peter Boelens. Met Omega van de Vrombautshoeve Z (v. Ogano Sitte) werd hij eerste, voor Van Es die voor deze reeks Zico V opgezadeld had. Eric Lombard en Vani'Fraize (v. Vigo d'Arsouilles) werden derde. 


Alle resultaten


.