Op de Royal Windsor Horse Show in Windsor, Groot-Brittannië is landgenoot Francois Jr Mathy sterk aan het presteren. Eerder vandaag wist hij zich al te klasseren, en zonet deed hij dat weer. Dit keer in een 4 ster 1m50-rubriek met aparte barrage. 

Het was Robert Whitaker die de snelste tijd van 32:44 seconden wist neer te zetten. Daarvoor kon hij rekenen op Catwalk lv (v. Colman). De 2de plaats bleef eveneens in de Whitaker-familie. Zo reed John Whitaker Argento (v. Arko III) naar de finish in 33:62 seconden. De Amerikaanse ruiter Kent Farrington nam met de KWPN ruin Aron S (v. Tadmus) de 3de plaats voor zijn rekening.

Elizabeth Madden en Quister (v. Kannan) zagen we terug op 4. Malin Baryard-Johnsson vervolledigde met de Cardento zoon Corporal Vdl de top 5.

 Francois Jr Mathy zagen we terug op de 7de plaats. Met de BWP ruin D'Atlantique Royale (v. Darco) had hij een scherpe tijd (34:85 seconden) neergezet, maar jammer genoeg kregen ze onderweg een springfout. Deze combinatie wist zich toch nog mooi te klasseren.

Klik hier voor de uitslag.