In Sevilla kwam de dag ten einde de 1m45 Big Tour. Het is er Juan Carlos Garcia die in het zadel van Artiste du Guerpre naar de winst rijdt met een tijd van 27.36 seconden.

Quick results:
1. Juan Carlos Garcia - Artiste du Guerpre
2. Eduardo Alvarez Aznar - F*
3. James Branden - Vargas Rouge

 Het is dan de Spanjaard Eduardo Alvarez Aznar die zijn F* (v. Bustique) naar de tweede plaats weet te sturen met een tijd van 27.40 seconden. Hij blijft er de Canadees James Branden voor met Vargas Rouge (v. Manillon Rouge) die in 28.33 seconden op de derde plaats wist te eindigen.
In de overige top vijf vinden we Mario Fernandes Wilson terug op nummer vier met Boston de la Roque, gevolgd door een vijfde plaats voor Sameh EL Dahan en Citygirl.
Ook de Belgen weten er mooie resultaten te boeken. Zo zien we Simon Prouve met Kamira Prova (v. Nabab de Reve) terug op een negende plaats met 4 strafpunten in de tweede fase. Thibeau Spits volgt met Bellissimo Z (v. Bamako de Muze) op de tiende plaats. De familie Prouve sluit de dag dan sterk af met nog een elfde plaats voor Tim Prouve met Orson des Hayettes en een twaalfde plaats voor Bert Prouve en Jadida Prova.