De laatste rubriek tijdens de CSI - wedstrijd in Bonheiden over een hoogte van 1m10 werd gewonnen door Eva Verdoodt die Denook Fravanca (Cheenook) onder het zadel had. Als voorlaatste starter ging ze door de finish in 52,47 seconden en kon zo de overwinning binnenhalen. Op twee zagen we Mauranne Smets met Baya van Essene (Athlet Z) die haar ronde eindigden in 54,42 seconden. Op drie zagen we een ex eaquo met de Belgische Melissa Laenen met in Time (Winningmood van de Arenberg) en de Franse Carla Arcq met Quint Z (Quintessence Z). De beide amazones wisten een tijd neer te zetten van 55,10 seconden. Op de vijfde plaats kregen we dan nog de Belg Frederic Marien met Karodieni VD Brouwershoeve (Nonstop) die finishten in 55,77 seconden. Klik hier voor de resultaten