Na een barrage met 16 combinaties was het de laatste combinatie, Daniel Deusser en wie anders dan Cornet D'Amour (v. Cornet Obolensky), die als snelste door de finish gingen van de Rolex Grand Prix op Indoor Brabant. Zij klokten af in een tijd van 33:69 seconden. Het voorbije weekend leverde Cornet Obolensky twee winnaars op Indoor Brabant. Er was niet alleen de overwinning van Cornet D'Amour vanmiddag, maar op vrijdag won Cornet's Cristallo ook al de 1m55 reeks met Marco Kutscher. In deze Grand Prix volgde Michael Withaker met Viking (v. Jacomar) op 34:97 seconden. Voor Scott Brash en de sBs'er Hello Sanctos (v. Quasimodo v. Molendreef) was er een 3e plaats. Christian Ahlmann en Codex One (v. Contendro I), die in Aken nog de Rolex Grand Prix wonnen, eindigden op de 4e plaats. Voor Luciana Diniz en de BWP'er Winningmood (v. Darco) was er een 5e plaats. Olivier Philippaerts, die al twee overwinningen op zijn palmares mocht toevoegen dit weekend, kreeg 4 strafpunten in de barrage met H&M Armstrong van de Kapel (v. Quasimodo Z). Hiermee eindigde hij op de 12e plaats. Klik hier voor de uitslag.