Christophe Vanderhasselt regeert de CSI2* 1m35 rubriek in Lier vanmiddag. Met zijn Kato Z (v Kannan) zien we hem in 35.89 seconden over de eindmeet snellen.


Quick results:
  1. Christophe Vanderhasselt - Kato Z
  2. Yusuke Takashima - Elstar
  3. Stephan Verschuere - Iluna KDW Z

Vanderhasselt verwees zo de Japanner Yusuke Takashima naar de tweede plaats die in het zadel van de Larino nakomeling Elstar rondkwam in 36.20 seconden. Stephan Verschuere die de afgelopen dagen al meerdere mooie resultaten bij elkaar wist te rijden zien we dan met Iluna KDW Z terug op de derde plaats met een tijd van 36.23 seconden. Dave Arroyave en Caritou Z zien we terug op de vierde plaats, terwijl Leslie Kierkegaard haar Urina Z (v. Udarco) naar de vijfde plaats stuurde.  

CSI1* Grote Prijs 1m25

De eenster Grote Prijs over 1m25 was voor Alexandra Crown en haar Harley VDL nakomeling Charley. Het tweetal was er goed voor een tijd van 33.06 seconden. Ze bleven er Mohammed Al Ahrach voor met Corinne die op de tweede plaats eindigden met 33.28 seconden. Randy Sherman stuurde vervolgens Goya VLS naar de derde plaats. Net buiten het podium eindigde Thomas Leemans met Kigalo van het Lambroeck (v. Diamant de Semilly) op de vierde plaats. Jeroen de Winter en Kaya van het Netehof zagen we nog terug op de zesde plaats. Resultaten