Het is Charlotte Philippe die haar sBs-er Godiva S (Andiamo) in een tijd van 65.35 seconden naar de eerste plaats wist te sturen. Zij bleef er zo thuisruiter Albert Zoer voor die met zijn High Top (Namelus R) in 64.39 seconden op de tweede plaats wist te eindigen. De Rus Vladimir Beletskiy en zijn Falkon E (For Edittion) eindigen op de derde plaats.

Een vierde plaats is er voor Bert-Jan Zuidema en He's Mylord V, terwijl Angelique Hoorn met Ginette op de vijfde plaats volgt. 

CSI1* BIG TOUR

Het is dan Hessel Hoekstra die met Comme Prevu (Comme Il Faut) in 26.61 seconden de CSI1* 1m30 Big Tour rubriek op naam schrijft. Hij bleef er Michael Greeve voor die met Hennessy (Eldorado vd Zeshoek) in een tijd van 26.94 seconden op de tweede plaats eindigde. De Britse Emily Llewellyn zien we dan met Denver V (Berlin) terug op een derde plaats. Het tweetal was er goed voor een tijd van 28.18 seconden. 

Gert van den Hof nam met Guus B de vierde plaats voor zijn rekening en Samantha Bos en Halifax volgen op een vijfde plaats. 

Resultaten