De 20.000 dollar Palm Beach Masters Speed Tour die vandaag in Welligton, Florida, op het programma stonden viel prooi aan Ben Maher. De brit bleef in deze Speed Tour Finale kwalificatie onder meer Lorenzo de Luca voor.

Quick results:
1. Ben Maher - Cirus du Ruisseau Z
2. Lorenzo de Luca - Cheindira
3. Pablo Barrios - Le Vio

Er werd gesprongen over een hoogte van 1m40 in deze vijfsterren competitie waar het Maher was die kon rekenen op de Belgisch gefokte Zangersheide henst Cirus du Ruisseau Z (v. Chellano Z) die hij razendsnel rondstuurde in 57.22 seconden. Het is de in België gevestigde Italiaan Lorenzo de Luca die hem op de hielen zit in het zadel van de sBs'er Cheindiri (v. Chagall van de Burggrave). Eind 2018 nam de Luca de teugels over van Pedro Veniss en is hier vandaag goed voor een tweede plaats in 57.60 seconden. Het is dan Pablo Barrios die met Le Vio (v. Van Gogh) in een tijd van 57.95 seconden naar de derde plaats snelt.
De Braziliaan Eduardo Menezes zien we terug op een vierde plaats met H5 Uchingo (v. Cha Cha), terwijl de vijfde plaats ging naar Juan Pablo Betancourt met Walnut (v. Costello). Met de BWP-er Kavalli di Magico (v. Emerald) zien we Darragh Kenny nog pronken op een zesde plaats.