De derde week van de Costa Del Sol Tour in Mijas, Spanje stond opnieuw volledig in het licht van de jonge paarden. Bij de vijfjarigen domineerden de Belgische ruiters dankzij een winst van Cassandre Malherbe, gevolgd door Maxime Harmegnies. Malherbe en Come What May Z (Chippendale Z x Laudatus) reden naar de winst in een tijd van 42,45 seconden. Harmegnies volgde met enige vertraging op de rug van Germio (Spartacus TN x Montender). Het duo kruiste de eindstreep in 45,37 seconden. Op de derde plaats was het Alejandro Maldonado en Verdinka de Torres (v. VDL Groep Verdi TN. N.O.P.) die gevolgd werd door landgenoot Kose Gonzalez Pastor en Calco de Trivera. De top vijf werd afgewerkt door Ganturano (v. Canturano I). Ook bij de zesjarigen bleef Maxime Harmegnies voorin. Samen met de sBs'er Elastique van de Koekoek (Golden Hawk) strandde de belg op de tweede plaats. Een foutloze omloop in 41,10 seconden werd enkel verbeterd door FElipe Ramos Guinato en Carlotta (v. Contendro I). Diego Perez-Bilbao en de BWP'er Kansas vd Withoeve (v. Prince van de Wolfsakker) plaatste zich als derde. Het fokproduct van de familie De BEck-Geerts stopte de tijd in 42,03 seconden. De top vijf werd er afgewerkt door de winnaar van gisteren , Radovan Sillo (Kartouch van 't Klavertje Vier) op vier en Santiago Nunez Riva (Recesvinto) op vijf. De 7-jarigen kregen een 1.40m proef voorgeschoteld. Ierland's Michael Pender sprong er naar de winst op de rug van Cian O'Connor's fokproduct ESI Gerogia (v. Clover Echo). Het duo haalde de finish in 43,20 seconden. Imma Roquet Autonell en Vif Alia (v. Quint Alia) volgde op de tweede plaats. Frankrijk's Michel Hecart (Vip de la Roque, v. Kannan) sloot het podium af.