Vandaag kwamen nogmaals de jonge paarden uit de stal in Vejer de La Frontera. Bij de zesjarigen scoorde Kevin Gielen samen met de Undercover ruin Benton op de tweede plaats. Enkel Laura Renwick deed het beter met Scarlett de Breve. Met Bronson volgde ze Gielen op op de derde plaats in deze klasse. Maar liefst 49 combinaties hielden de balken in de lepels.

Bij de zevenjarigen waren het Gregory Whatelet en Dominique Joassin die wisten op te val. Opnieuw was de overwinning voor de Britse Laura Renwick met deze maal Reine du May. Spanjaard Luis Astolfi volgde op de tweede plaats met Artista***. Gregory Whatelet bezet de derde plaats met Viking, het paard dat Whatelet vorige week nog een tweede plaats bezorgde bij de zevenjarigen tijdens de Sunshine Tour.

Net buiten het podium strandde Dominique Joassin met Best of Opus Dei Z. Dit duo was eveneens goed voor een tweede plaats vorige week. In totaal hielden 48 zevenjarigen het scorebord op nul in de tweede omloop.[box type="info"]resulaten: 6-jarigen - 7-jarigen[/box]