Op het 'Flanders Horse Event' in Beervelde werden er gisteren al twee internationale rubrieken afgewerkt. Deze voormiddag stonden deze twee rubrieken opnieuw op het programma. Geoffrey Cobbaut won deze ochtend met Audi's Cinderella Z net als gisteren de 1m20 rubriek. In de 1m30 'Prijs Stoeterij Joris De Brabander', die net is afgelopen, ging de overwinning eveneens naar de winnaars van gisterenavond. Want opnieuw wonnen Audrey De Bock en haar eigen, Domino.

Deze rubriek werd tegen de klok afgewerkt en daarin was het duo de snelste in een tijd van 59:72 seconden. Dit leverde hen 812,50 euro aan prijzengeld op. 'Horse Lounge' amazone Jorien Livens volgde met Conassis vd Helle op de 2e plaats in 61:55 seconden. De 3e plaats was voor Junior ruiter Simon Morssinkhof met Vaciende. Op de 4e plaats zagen we de Fransman Frederic Bouvard met Hugh Grant de Muze, uit de fokkerij van .... de proefsponsor. Johan Demolder (Goldfee) werd nog 5e voor Joris Vergauwen en Hypoliet vd Koelaar.

Elk jaar mag de amazone de start nemen als 'verjaardagsgeschenk'. Na afloop kruiste we een glunderende moeder en vader (Valentijn De Bock) met de beker in de hand.

IMG_7582 IMG_7593 IMG_7615