In het Franse Vidauban schreef Marc Bettinger de 1m45 Grote Prijs op zijn naam. Met Quannan R verwees hij Wout-Jan Van der Schans (Eurocommerce Seoul) naar de tweede plaats. Thierry Rozier (Tintero) bezette de derde plaats na een foutloze barrage in 32.00 seconden.

Net na de Grote Prijs stond nog een zwaar 1m40 parcours op het programma. Belgische Annelies Vorsselmans reed er naar de overwinning met Eurocommerce Philladelphia. Een foutloze barrage rit in 26.57 seconden bracht de overwinning. Opnieuw was het Wout-Jan Van der Schans die de tweede plaats bezette. Deze maal met onder het zadel Eurcommerce Sacramento. De derde plaats in deze 1m40 proef was er voor Joelle Brahier en Adora III. Belg Thierry Goffinet zadelde Cendo voor dit parcour. Het duo finishte foutloos in 28.20 seconden, goed voor de vijfde plaats.

Equ team ruiter Damien Haelterman was eveneens aanwezig in Vidauban. In de Grote Prijs kwam Damien aan start met Diamant de Laubry, miscommunicatie zorgde voor een opgave in deze proef. Eerder plaatste de jonge ruiter zich wel in de 1m30 proef. Met onder het zadel Caramba vh Ruitershof Z reed Damien foutloos in 61.88 seconden, goed voor de negende plaats. Overwinning was er voor Stephan Lafouge met Felix de Vialonne.

voor de volledige uitslag Grote Prijs: klik hier.

voor de volledige uitslag 1m40: klik hier.

voor de volledige uitslag 1m30: klik hier.