Zowel het Zweedse als het Duitse team stonden na de tweede ronde op een totaal van 8 strafpunten dus werd de overwinning beslecht in een spannende barrage. Zweden's Emma Emanuelsson beet met Canbella Blue PS (Cantolar) de spits af en reed een snelle ronde met vier strafpunten. Voor Duitsland moest Chef d'Equipe en winnaar van Aken's Rolex Grand Slam, Andre Thieme het gaan doen. De ervaren ruiter kon het niet waarmaken op Paule S (Perigueux) en gaf Zweden de overwinning.

Het Zweedse team bestond verder uit Henrik von Eckermann met Iliana (Cardento), Wilma Hellström met Cicci Bjn (Ci Ci Senjor Ask) en Amanda Landeblad met de Tangelo vd Zuuthoeve dochter For Killy. Chef d'Equipe was Henrik Ankarcrona. 

Duitsland kwam onder leiding van Chef d'Equipe Andre Thieme, die vorige week nog op schitterende wijze de Rolex Grand Prix won voor eigen publiek. Sophie Hinners had de I'm Special de Muze zoon Special Life onder het zadel, Carsten-Otto Nagel kwam met Gk Curacao (Clarimo) aan de start. Sandra Auffarth had Quirici H (Quaid I) gezadeld.

De derde plek was voor het Ierse team, dat met twee Olympische ruiters aan de start kwam. 

Resultaten


F. ©: Falsterbo Horse Show