Samen met de 9-jarige dochter van Wilson bleef de amazone voor op Brecht Goossens die de tweede, derde en vierde plaats op naam schreef. Goossens volgde op het podium met Gina van Berkenbroeck (Gitano) op twee en Pavana van het Merrethof (Fantomas de Muze) op drie.

Net buiten de top drie plaatste de ruiter zich met de 13-jarige Follow Up (Andiamo Z) op de vierde plek. De top vijf van deze 1.30m rubriek werd foutloos afgewerkt door Gregory Vos en Othello (Kannan).

Kyle Cuypers wint Small Grand Prix

Eerder won Kyle Cuypers de 1.15m kleine Grote Prijs met de 11-jarige BWP-merrie, Mystic Lady van 't Buxushof (Toulon). Cuypers en de Toulon-merrie bleven in de 1.15m rubriek nipt voor op Karen Josse en Incredible (Tyson). De volledige top drie strandde op minder dan één seconde verschil van elkaar. Daarbij sprong Robin Bielen met Bigarre WH Z (Big Star JR K) naar de derde plek.

Op zaterdag schreef voormalig Equteam-amazone Dorien Theybers de 1.20m hoofdproef op naam. Theybers sprong met Comet 257 (Concetto) naar de winst voor Edwin Franco en Dior de Bethune (Action Breaker). Op de derde plaats volgde Marjan Poukens met Performance Lady (For Pleasure).

Alle uitslagen