Klasse Zwaar

In de Klasse Zwaar eindigde Jorich Spits uit Merksplas met Gamble S (v. Baltic VDL) op één. Met snelheid en precisie legden ze de barrage af in 47.26 seconden. Op de tweede plaats zagen we Michelle Malisart, eveneens uit Merksplas, met haar paard Iemmy vd Ponyhoeve (v. Harley VDL). Met een totale tijd van 50.82 seconden in de barrage en geen springfouten werden zij tweede. Paul Scheirs uit Booischot Pijpelheide zorgde op Manon van Duitschoolhof (v. Epleaser van 't Heike) voor de snelste tijd maar een springfout hield hen op drie. Stef Robberecht nam de vierde plaats voor zijn rekening in het zadel van Gytta van Hof ter Naillen (v. Nabab de Reve) gevolgd door Bart Damen en Mistral E (v. Thunder vd Zuuthoeve) op vijf. 

Klasse Midden

In de Klasse Midden kon Paul Scheirs dan wel weer de overwinning binnenhalen. Hij veroverde de eerste plaats met Red Diamond S.P. (v. Cicero Z). Op de tweede plaats eindigde Yoren Maes uit Weelde Ravels met Paphos van de Kiekenboer (v. Emerald van 't Ruytershof). Lio De Cock besloot de top drie met een foutloze barrage voor Mabelle (v. Emerald van 't Ruytershof). 

Klasse Licht

Bart Temmerman uit Kalken zette een uitstekende prestatie neer en veroverde de eerste plaats in het zadel van Quintana van de Dweerhoeve. In deze eerste reeks kwam Rozelien De Beck op twee te staan met Rapsody vd Withoeve (v. Udarco van Overis) en volgde Catho Nauwelaerts op drie met Kaboom N Z (v. Kannan). 

In de tweede reeks van de Klasse Licht liet An Van Ham uit Overbroek de concurrentie achter zich met Darwin (v. Triomphe de Muze). Bram Bosch tekende met Saffier van de Heikenshoeve (v. Le Blue Diamond van 't Ruytershof) voor de tweede plaats. Het podium werd hier besloten door Wim Voermans uit Lichtaart met Lady Power Sih. 

Alle uitslagen