Op de rug van Kobalt de Toxandria (v. Apple Juice) sprong de Belgische ruiter naar de tweesterren overwinning. Eén seconde meer op de chrono betekende een tweede plaats voor Sven Joseph Hadley. De Ier greep zilver met Fabuleu van de Watertoren (v. Mister Blue). Op het laagste schavot kwam de Amerikaan Randy Sherman twaalf honderdsten later aandraven in het zadel van Cest La Vie Velvety (v. Cartoon). 

Op vier kwam Seppe Wouters met Kalvados Keros (v. Arezzo VDL) onder het zadel. In de top vijftien hadden ook Tatiana Troiani met Mandarina LS (v. Manzanillo LS) en Coline Brants met Dior (v. Casall). 

Volledige uitslag 2* 1.35m

Later over 1.20m was er een podiumplaats voor Yari Van Den Branden. De amazone werd derde in het zadel van Gerard (v. Apollo van het Lindebos). Voor Louise Castro was er een twaalfde plaats met Etreinte (v. Kannan). 

Volledige uitslag 1* 1.20m

Over 1.10m was er dan weer net geen podiumplaats voor Lara Schodts. Op de rug van Quick Jumper van de Dornehoeve (v. Flipper d'Elle) werd de amazone vierde. Largo van de Dornehoeve (v. Cassanova) had onder Schodts één springfout tegen en eindigde op twaalf. Valerie Busschaert kwam op tien in het zadel van Carlita Kdw Z (v. Contendro I). 

Volledige uitslag 1* 1.10m