Na een barrage met negen won Van Den Eynden met ruim één seconde voorsprong op Anke De Breucker en de negenjarige Othello van 't Klavertje Vier (Vigo d'Arsouilles). Samen met haar eigen BWP-ruin verwees de amazone, Kyle Cuypers en Quadro van 't Buxushof (Elvis ter Putte) naar de derde trede van het podium.

Net buiten deze top drie volgde Oona-Julia Roto met AHG Whiterock de Muse of Cruisie (Cardento) als traagst foutloze. Met één springfout vervolledigde Carlotta Stegen de top vijf in het zadel van de KWPN-merrie, Carcica (Carthino Z).

Kyle Cuypers verzamelt prijzen

Eerder won Kyle Cuypers de 1.30m rubriek met zijn vertrouwde BWP-ruin. Samen met de zoon van Elvis ter Putte bleef Cuypers ruim vijf seconden voor op Birthe Goossens en Hope vd Bakkershoeve (Thunder vd Zuuthoeve). Het podium van deze proef werd foutloos afgewerkt door Yari Van den Branden en Gerard (Apollo van het Lindebos).

In de 1.20m hield Jules Stevens Kyle Cuypers van de winst. Stevens snelde naar de winst in het zadel van de 11-jarige Herusa S. Op het podium volgde Kyle Cuypers met Mystic Lady van 't Buxushof (Toulon). Ook de derde plaats kwam op naam van Cuypers, ditmaal met Reva van 't Buxushof (I'M Special de Muze).

Alle uitslagen