De 1.30m Silver Tour werd in twee fasen verreden. In het zadel van Frivole (Quasimodo vd Molendreef) bleef Yannick De Bie ruim twee seconden voor op de Oost-Vlaamse amazone, Niki Geenens. Geenens volgde op het podium met de 10-jarige Toulon-merrie, Ho Chi. De top drie werd afgewerkt door Eyleen Smets en de 12-jarige KWPN-merrie, Gominka L (Numero Uno).

Net buiten het podium strandde Yana Jansegers met Djena Tops (Diamant de Semilly) foutloos voor Nico Van der Plaetsen en zijn vertrouwde My Secret Of Usie (Emerald).

Eerder bleef Hippique.Immo-ruiter, Laurent Nuyens nipt voor op Niki Geenens in de 1.20m proef. Samen met zijn eigen Just Daddy P (Nagano) bleek Nuyens twee tienden van een seconde sneller dan Geenens die de top vier eigenhandig vervolledigde. De Oost-Vlaamse amazone volgde op de tweede en derde plaats met respectievelijk Gazelle van de Vaelenberg (Toulon) en Helios van de Spelonckhoeve (Dulf van den Bisschop).

Op zondag werd de Brons Tour verreden met een 1.10m hoofdrubriek. In het zadel van Abercrombie (Ovidius) bleef Juliette De Wilde nipt voor op Iris Baert met haar zesjarige Electra C Z (Etoulon VDL). De Nederlandse amazone, Merel Tielen vervolledigde de top drie in het zadel van Lucifer DHH (Glenfiddich VDL).