Jansegers en de 9-jarige BWP-zoon van Kartouzo van 't Kathof snelden met een nipte voorsprong naar de winst. Enkel de top drie noteerde een dubbele nulronde. Op het podium volgde Kyle Cuypers met Quadro van 't Buxushof (Elvis ter Putte) voor Elsa Johansson en de 11-jarige Hestia.

De snelste chrono kwam op naam van Ingebrt Ghys met Papillon Du Tilleul (Flipper d'Elle). Het paar plaatste zich na één springfout op de vierde plek. De top vijf van deze hoofdrubriek werd afgewerkt door Elise Van den Branden en de Zangersheide-merrie, Brillianthina Van't Ruytershof (Bamako de Muze).

Eerder won Xander Van Es de 1.30m jeugdrubriek. Op de rug van de 10-jarige Noor C (Bisquet Balou C vd Mispelaere) bleef de Vlaams-Brabantse springruiter ruim drie seconden voor op Seppe Wouters en Achtung Asborne Z (Arezzo VDL). Kyle Cuypers volgde op de derde plaats met Quadro van 't Buxushof (Elvis Ter Putte).

Cuypers schreef eerder de 1.20m proef op naam. In het zadel van zijn vertrouwde Mystic Lady van 't Buxushof (Toulon) bleef de Limburger net geen twee seconden voor op Jules Tanghe en W-Happy vd Lindehoeve Z (Weldon D'05). Rik Van Lent volgde met Call Me Menama (Open Up Semilly).