Camerlijnck rekende op Arrive Z (v. Andiamo Z) om met de winst aan de haal te kunnen gaan. Van de slechts drie foutloze ruiters van de eerste omloop, konden zij als enige dubbel foutloos rondspringen. Kaiser Clinton Pia (v. Clinton) moest zijn barragerondje met Philippe Vandoorne afronden met 4 strafpunten, goed voor een tweede plaats. Op drie volgde uiteindelijk nog Marc De Brabandere maar hij en Mien Vd Bisschop kenden wat tegenslag in de tweede fase en waren uitgesloten. Hun deelname aan de barrage leverde hen wel een derde plaats op. 

Op vier kwam Miel Delhaye met Oliver Weyts Van Schraevenacker (v. Indoctro), op de hielen gezeten door Elisa Strubbe en Deejay KDW Z (v. Diamant De Semilly) en beiden met 1 tijdsfoutje. 

Hiervoor ging het belsignaal voor 1.20m Pro Tour rubriek waarin Cederick Deknudt met Falballa de Lyr (v. Maloubet de Pleville) nipt voor wist te blijven op Auri Callewaert en Good Luck Ter Putte (v. Calvaro). Thibo Deketelaere stopte de klok op identiek dezelfde tijd als Deknudt maar kreeg een fout tegen in de barrage. Christope Averein plaatste zich met Azzarette vd Hacienda Z (v. Azzaro vdb Z) ook voor de barrage maar viel net buiten het podium op vier. 

De Pro Tour over 1.10m werd gewonnen door Sophie Vanhoutte met Diaz Van T Hoveke (v. Fuego Du Prelet). Het duo bleef ruim 3 seconden voor op achtervolgers Isabelle Debeuf en Ines (v. Nonstop). Laurent Mahieu kwam kort bij hun tijd maar was met Mabelle (v. Quidam de Revel) net niet snel genoeg en eindigde derde. 

In de hoogste rubriek van de Fun Tour op zondag was de winst bij de paarden voor Louise Embo met Calisto Dp Z (v. Cassander Van Het Bremhof). Bij de Pony's was Manon Vinckier de winnares in het zadel van Nero Van Het Pleintje (v. Ten Ankers Jerolianca). 

Alle resultaten vind je hier