De achtjarige merrie is een dochter van Comme Il Faut en is een fokproduct van Isabel De Rycker en Frederic Coens. Met slechts één honderdste verschil greep het duo net naast de tweede plaats en werd knap derde. Op de vierde plaats volgde nog een Belgische combinatie. Daar stond Anthony Wellens in het zadel van Cuberlina II Z (v. Contact vd Heffinck), eveneens een achtjarige merrie.

Jérôme Guery liet zich met twee jonge paarden opvallen. Op de zevenjarige Diamond Touch (v. Diamant de Semilly) werd Guery tiende, met Haquinsa (v. Sandro Boy) werd hij nog eens elfde. Direct erna op twaalf zagen we Pieter Clemens in het zadel van Soblensky vh Scheefkasteel Z (v. Sir Obolensky Z). Emilie Evrard nam plaats dertien voor haar rekening met Kandide Chavannaise (v. Cicero Z van Paemel). 

Proefwinst was er voor de Nederlander Kevin Jochems. De Nederlander koos voor Belgisch springtalent en reed de achtjarige Zangersheide merrie Looks Good de Liebri Z naar één. De dochter van Lector van den Bisschop is gefokt door Lieven Bruyneel. 


Resultaten