Op de zevenjarige Zangersheide merrie van Uricas vd Kattevennen (fokker Bvba Spronken) zorgde Vinckx voor een vlekkeloze rit en de snelste tijd. Jens Vandenberk had de zevenjarige Quickly de Kreisker-nakomeling, Quitero Z (fokker Rudy Bogaerts) onder het zadel en werd derde. Tussen hen in kwam Jenny Krogsaeter met de KWPN merrie Kwik Tweet. De For Pleasure-dochter was de beste achtjarige.

Op negen zagen we Private Dancer van 't Meulenhof (Gemini) gevolgd door de Zangersheide merrie Cartharga Z (Carthago Z) op tien. Evelynte Putters kwam met Billy Boleyn op elf.

Een rubriek eerder was het Patrick Jonkmans die de maat aangaf bij de vijf- en zesjarige paarden. Op de zesjarige Romulus van het Nederveld, een BWP ruin van Emerald van 't Ruytershof uit de fokkerij van Carl Toppet-Hoegars werd hij derde. Daarnaast kwam hij ook nog op vijf te staan met de zesjarige Vedette van het Langwater Z (Vannan, fokker: Het Langwater). Moo Tamisaft kwam met Uppercut M Z (Ultimo van Ter Moude) op zeven voor Seppe Wouters en Libelle Asborne Z (Lector vd Bisschop).

Resultaten