In de hoofdrubriek werd er met een barrage gewerkt, waar Vermeir één van de weinigen was die het tot in de barrage schopten. Deze rankingproef werd dan weer over 2 fasen verreden. Vermeir had Chacco Me Biolley (v. Chacco-Blue) gezadeld en kwam op het einde van de rubriek aan de start met de hengst. Vermeir begeleidde de hengst feilloos door het 1.45m hoge parcours en was uiteindelijk goed voor de derde plaats. Een halve seconde sneller was de Franse Jean Luc Mourier, met Latina G (v. Der Senaat 111). Lorenzo de Luca was op Dirka de Blondel (v. Very Berlin de Castel) de absolute winnaar en was bijna 2,5 seconde sneller dan de Fransman. 

Onder Belgische vlag schitterde ook Louis Mahieu. Hij bleef eveneens dubbel foutloos op de rug van de negenjarige Et Toc de Hus (v. Arc de Triomphe) en werd elfde. Met één springfout voor Beau Gosse du Park (v. Quaprice Bois Margot) kon Gregory Wathelet zich toch nog plaatsen en werd zestiende. 

Volledige uitslag

Dimme D'Haese en Emilie Conter schitteren zij aan zij in avondrubriek

De dag in St Tropez sloot af met een 3* rubriek over 1.45m hoogte. Hier zagen we twee Belgen in de top tien. Dimme D'Haese reed Baccarat du Tertre (v. Putch des Isles) naar de achtste plaats en werd op de voet gevolgd door Emilie conter met Ocean Quality (v. Baltic VDL). De overwinning bleef in eigen land en was voor Julien Gonin op Valou du Lys (v. Calvaro FC), landgenoot Roger Yves Bost volgde op twee met Ever de Turan (v. Kannan).

Volledige uitslag