Carmans en de Zangersheide-merrie bleven ruim één seconde voor op Hippique.Immo-ruiter, Laurent Nuyens. De lokale springruiter werkte het podium verder af met Check Out (Tangelo vd Zuuthoeve) op twee en Daddy s Day Dream P (Just Daddy P) op drie. 

Net buiten het podium strandde Thomas Leemans op de vierde plaats. Leemans volgde in het zadel van Petrouska DM Z (Peppermil) en verwees zo Paul Scheirs met Manon van Duitschoolhof (Epleaser van t Heike) naar de vijfde plek.

Jan Caers en Paul Scheirs imoneren

Eerder won Jan Caers de 1.25m Kleine Tour. Caers snelde in deze rubriek naar de winst met Jos Verlinden's BWP-merrie, Jada (Echo Van het Neerenbosch). Op ruim vier seconden verschil volgde Tessa Bruyndonckx met Gloria (Sisley De La Tour Vidal) voor Dieter Vermeiren met Half a Million 111 Z (Her Senaat 111).

In de afsluitende 1.15m rubriek domineerde Paul Scheirs de einduitslag. De Antwerpse springruiter won met Quinlan (Cabrio van de Heffinck) en schreef ook de tweede plaats op naam in het zadel van Midnight Sugar (Vigo d'Arsouilles). Op de derde trede van het podium strandde Daisy Polspoel met de 16-jarige Chaconne (Clearway).

Alle uitslagen