De proef werd over een hoogte van 1.40m verreden en op tijd. Lambrecht stuurde Varennes du Breuil (Jarnac, Fokker: Jean-Michel Lorin) het snelst foutloos naar de finish. Het podium werd afgewerkt door twee Belgische paarden. Zo kwam Martina Meroni (SUI) op twee met de 11-jarige Zangersheide ruin Patron Z (Presley Boy) gevolgd door Sofia Westborg (SWE) en Alencia Von Hary Z (Action-Breaker, fokker: Heinz Mertens). 

Zoon Louis Lambrecht vond ook zijn plek binnen de top tien en kwam met de 8-jarige BWP merrie Pinoe van de Achterhoek (Iron Man vd Padenborre) op negen. Louise Ameeuw zagen we wat hoger op zes in het zadel van de 9-jarige BWP merrie Orphy van de Kruishoeve (Elvis ter Putte). Mathieu Guery volgde op zeven met de 9-jarige Tender Dream Hero Z (Thunder vd Zuuthoeve). 

Resultaten

De Gold 1.40m rubriek leverde dan weer het zilver op voor Lambrecht, dit keer op de rug van Canaletto Gali (Kannan). Leonie Peeters nam het brons voor haar rekening met La Lou (Sandro Boy). Plaats zes was voor de BWP ruin Ovito van de Looise Heide (Hunters Scendro) uit de stallen van Eykens Stessens. Op negen stond de Z-hengst Darinto Z.