De Italiaan Lorenzo Toscano verzekerde de winst in combinatie met Jamais Deux Sans Toi (Captain Rumel) op de voet gevolgd door Caroline Rosant en Onze SL, een KWPN ruin van Kobalt VDL. 

Jessica Geurts liet zich opvallen met een zevende plaats in het zadel van Amethist Laurent II Z (Action Breaker). Dit duo werd gisteren nog zesde in de finale voor 5-jarigen! Op acht stond de door Bert Thienpond gefokte Qualibre van t Langeveld (Quabri de L'Isle) met Romain Ozzola. De BWP ruin Tavares AC (Balouto van Paemel Z) van fokker Andre Callebaut kwam op negen voor de BWP merrie Tiara van 't Zonneveld, een Kannan-nakomeling uit de fokkerij van Alois Jacobs.

Resultaten

Louis Lambrecht zorgde voor een topresultaat in de Silver 1.35m Grote Prijs kwalificatie. In het zadel van Galipette du Plessis, een 8-jarige merrie van Eldorado de Hus, sprong de jonge Belg naar de vijfde plaats. Op het brons zagen we de door A. an Den Hooge gefokte Zeppe de Sabette Z, een Zangersheide hengst van Zandor. 

Mathieu Guery kon ook zijn stempel drukken en stuurde Tender Dream Hero Z (Thunder vd Zuuthoeve) naar de zevende plaats. Op negen zagen we nog de BWP merrie Pia - Lotte van't Roosakker, een 9-jarige dochter van Comme il Faut uit de fokkerij van Marc Kluskens. 

Resultaten


F. ©: 1clicphoto