Verduyn bleef in deze hoofdrubriek nipt voor op Stephan Verschuere en Frank Dhaenens' Zangersheide-merrie, Cela Van Koekenhuyze (Casallo Z). Op de derde plaats volgde Vincent Lambrecht. De West-Vlaming vervolledigde de top drie met zijn eigen Nacco Blue van het Glemhof (Chacco-Blue).

HEt duo werd opgevolgd door Jules Denutte die met Nevada Quality Z (Numero Uno) voor bleef op Frederik de Donder en Levana Stw Van Pesthemhof (Fantomas De Muze).

Joy Demuynck scoort in 1.30m!

Eerder won Joy Demuynck de 1.30m Gold rubriek. Samen met haar eigen Urbin Manciais (Kashmir van 't Schuttershof) bleef de Oost-Vlaamse amazone slechts enkele tienden van een seconde voor op Benjamin Pieters en Chicca Van de Quote Z (Corydon van T&L). Pieters verwees zijn eigen zoon, Eliah Pieters naar de derde plaats. Pieters vervolledigde de top drie met Dictator From Second Life Z (Diamant de Semilly).

Kers op de taart voor Joy Demuynck, was ook de vierde plaats met haar eigen gefokte, Tess van 't Leeuwerikenhof Z (Thunder vd Zuuthoeve).

Eerder won Niki Geenens de 1.20m rubriek. Samen met Helios v/d Spelonckhoeve (Dulf van den Bisschop) bleef de Oost-Vlaamse, Thibaut Behaegel met Gino van de Vrunte (Jokinal de Bornival) voor. Eliah Pieters werkte in deze rubriek het podium af met zijn 10-jarige zoon van Diamant de Semilly.

In de 1.10m rubriek hield Marie Hiele, Jean-Christophe de Grande van de winst. Hiele schreef de winst op naam met Thun's Cruise van Sappenleen Z (Cruising). De Grande volgde met Amberlina V't Leeuwerikenhof Z (Aimar van het Polderhof), voor Siegfried de Coster en Arizona van 't Leeuwerikenhof Z (Aimar van het Polderhof).

Alle uitslagen