Samen met de dochter van Flipper d'Elle verwees de West-Vlaming zo Julles Denutte naar de tweede plaats. De zoon van Hendrik Denutte volgde met de achtjarige sBs-ruin, Irôme (Kannan) voor Ernest Coucke met onder het zadel de 13-jarige Jokari v/d Munte (Corland).

Net buiten het podium sprong Jules Denutte ook naar de vijfde plaats. Hij vervolledigde de top vijf met de BWP-merrie, Halinka (Cabrio van de Heffinck). De vierde plek kwam op naam van Bjorn Vandenbossche met de 10-jarige Asca Z-merrie, Ascaina Z.

Merel Verstuyft en Thibo Deketelaere schitteren in Pro Tour

Eerder won Merel Verstuyft de 1.20m rubriek. De amazone hield er Bjorn Vandenbossche achter zich op plaatsen twee en drie. Verstuyft won deze Pro Tour rubriek met de 11-jarige Lucky Star-K van 't Kattenheye (Cooper vd Heffinck). Het paar werd opgevolgd dor Bjorn Vandenbossche met respectievelijk Pippa van 't Heike (Scendix) en Gangster D'Amour (Kannan).

De 1.10m Pro Tour kwam op naam van Thibo Deketelaere met de 14-jarige Ines (Nonstop). Het paar bleef als enige foutloos onder de 39 seconden. Op ruim één seconde volgde Zoe Devriendt in het zadel van Et Voila van de Ringhoeve (Elvis ter Putte). Amazone uit Knokke, Maxine Gaelens werkte de top drie af op de rug van haar eigen Quequette Royale van 't hooghemelrijk (Tangelo van de Zuuthoeve).

Janne Ostyn regeert Fun Tour

Op zondag hield Janne Ostyn de concurrentie achter zich in de 1.10m Fun Tour. Samen met de 13-jarige Pleasure (Carnaval Pleasure) bleef de amazone ruim acht seconden voor op Audrie Reynaert met onder het zadel de dochter van Big Star Jr K Z, Big Star Night K Z. Tina Demaker strandde op de derde trede van het podium in het zadel van Kalvarie Deceuninck (Calvaro).

Alle resultaten