Samen met de Echo Van 't Spieveld nazaat verwees de Oost-Vlaming zo voormalig LRV kampioene, Femke D'Hoore naar de tweede plaats. D'Hoore volgde met High Wind Van t Schrijberg voor Koen Cerpentier met onder het zadel Mikado Van d'Abelendreef.

Alle drie duo's werkten de herkansing foutloos af. De snelste chrono kwam op naam van Tijs Vandenberghe die met één springfout met Gazira uiteindelijk op de vierde plek strandde. Bart Temmerman vervolledigde de top vijf in het zadel van Lionel van 't Weise Hof.

In de klasse M schreef Jonas Polfliet de winst op zijn naam. Op de rug van Double Trouble bleef Polfliet Koen Cerpentier met Nanini Van d'Abelendreef voor. Bart Temmerman strandde hier op de derde plek met Morgane van de Ruisenbroeck.

De klasse L kreeg twee winnaars. De eerste werd Lore Dhaese die met Luana Van 't Oudbos, Sofie Boone met Pacatso Van Schore naar de tweede plek verwees. In deze reeks werkte Justie Dufour de top drie af met Galaxi III.

In de tweede reeks L won Filip Pergoot met Cassinorada. Joke Van Uytvanck (Letitia Van de Meerputhoeve) en Charlotte Van Buynder (Ibas VB) volgden op de tweede en derde plaats.

Alle resultaten