De Cock had met Jalisco van het Eusselshof (v. Cicero Z) nog een troef achter de hand in de klasse Zwaar maar Jolien Demeyer kon voorkomen dat de Oost-Vlaming met de hoogste prijzen ging gaan lopen en verwees hem naar een derde plek. Demeyer kon zoals gewoonlijk rekenen op haar trouwe kompaan, Grande-J (v. Clinton) om een foutloze barrage te springen en hen op een tweede plaats af te zetten. 

Plaatselijk combinatie Camiel Capoen veroverde een plaatsje in de barrage met Isn't It Ironic (v. Zento) maar één springfoutje hiel het duo net buiten het podium af. 

In een spannende barrage van de Klasse Midden was het opnieuw De Cock die alle concurrentie achter zich liet. Hij zadelde Qristallo Ten Dam (v. Cristallo I). Kelly Dhondt achtervolgde op de rug van Marielle de Vauxelles (v. Va-Vite) en werd tweede. Demeyer kon nogmaals een podiumplaats verzekeren en deed dat met Qrazy van 't Landouwehof (v. Windows vh Costers V). 

Er moet wat in het water gezeten hebben van de ruiters van rijvereniging Eksaarde-Doorslaar want de overwinning in Klasse Licht ging eveneens met hen naar huis. Bjorn Van Uytvanck bleef sprong met Red Diamond VD Ouburg (v. Quasimodo Vd Molendreef) 3 seconden sneller rond dan Jana Gyssels en Quatorze van de Sysloberg (v. Elvis ter Putte). Verder besteeg Vic Pintelon het derde schavotje na een snelle ronde in het zadel van Stanley v/d Hunters Z (v. Scendix). 

Bekijk alle resultaten hier