Yana Jansegers en Orlando vd Afspanning (v. Kartouzo van' Kathof) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij konden alle balken in de lepels laten en stopten de chrono na 35,72 seconden. Pieter Kenis maakte de top drie compleet. Hij stuurde Ohaj de Regor (v. Kannan) foutloos doorheen het parcours en klokte af in 35,78 seconden. 

Louis Lambrecht (S&L Exxon Hedonist) en Jan Claeys (Pandora ADB) werden vierde en vijfde.

Bart Clarys kon eerder die dag het 1m35 op zijn naam schrijven. Zij Oxygene du Marais DD (v. Kannan) was de snelste in deze twee-fasen-rubriek. De BWP-hengst kwam niet in de buurt van het hout en klokte af in 28,19 seconden. Bert Panneels reed op zijn beurt Nicodemus van het Blondveld (v. Vagabond de la Pomme) naar de tweede plaats. Het duo noteerde een foutloze ronde in 29,66 seconden. Karl Lacus en Jema Du Mayeur El (v. Fidelgo du Houssoit) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 31,56 seconden. 

De vierde en de vijfde plaats gingen respectievelijk naar Dan Kremer (Jarrera) en Charlotte Lebat (Donatella de la Pomme).

In het 1m25 sprongen Sacha Marissen en Hercules S (v. Eldorado vd Zeshoek) naar de overwinning. Het duo sprong een foutloze ronde en klokte af in 27,33 seconden, ruim voldoende om deze twee-fasen-rubriek op hun naam te schrijven. Pia de Neys en Pelee van de Meyl (v. Chatman) volgden op de tweede plaat; De BWP-ruin liet allen balken in de lepels en klokte af in 29,82 seconden. Geert van Rossem en Speedy van Klapscheut (v. Chaiton FZ) werden derde. 

Pieter Jan Anthonissen (Zerlin M) en Jean Jacques de Cock (Rhiana van't Zand) sleepten de vierde en de vijfde plaats in de wacht.

In het 1m15 bestond het podium uit Anne de Doncker (Quite Amuzed d'Azzur), Patrik Spits (Juragold Bormes) en Megane Carlier (Galtik de Lomega).

Klik hier voor alle resultaten